RAVINTOLAT

Mustaparran Päämaja

 

Mustaparran Päämaja sijaitsee Boutique Hotel Mustaparrassa. Päämaja on suosittu ruoka- ja seurusteluravintola Tornion ydinkeskustassa. Arkisin on tarjolla lounas klo 11-14 niin kauan kun sitä riittää ja klo 14.00 alkaen saatavilla on a la carte -lista. 

Päämaja myös toimii Grand ja Boutique hotellien aamiasravintolana.

Pöytävaraukset:
puhelimitse 0400-105800
sähköpostilla ma-pe klo 8:00-15:00 sales@mustapartahotels.fi

Olemme huomioineet ja suorittaneet tarpeellisia toimenpiteitä vähentääksemme tartuntatautien leviämistä.

Grand Lounge

Grand Lounge on viihtyisä ajanviettopaikka Grand hotellin ensimmäisessä kerroksessa.  Lounge bar toimii Grand Hotellin vastaanottona sekä aulabaarin tyyliin. Tilaan on helppo tulla, vaikka kannettavan tietokoneen kanssa työskentelemään ja nautiskelemaan tunnelmallisesta miljööstä napaten samalla vaikka lasin kuplivaa.

Muut ravintolamme

Umpitunneli
Hallituskatu 15, Tornio

Hauskanpitoa ja hyvää ruokaa yli 30 vuotta. Tornionjoen rannalla sijaitseva Umppari on yksi Lapin tunnetuimmista menomestoista, jossa lisäksi yksi suomen isoimmista terasseista.
Tutustu lisää!

Pikku-Berliini
Hallituskatu 11, Tornio

Pikku-Berliini on vahvasti saksalaistyylinen pub & seurusteluravintola, josta löydät kaupungin laajimmat olut- ja viskivalikoimat. Alakerrassa on biljardipöytä. Ikäraja viikonloppuisin K-20.

Punainen Paroni
Hallituskatu 11, Tornio

Punainen Paroni on karaokeravintola sekä yökerho Tornion keskustassa Pikku-Berliinin naapurissa. Punainen Paroni ja Pikku-Berliini tarjoavat viihtyisät kaupunkiterassit Tornion ytimestä.

VPK Nightclub
Itäranta 6, Tornio

Yökerho aikuisempaan makuun, jossa juhlat jatkuvat aina pikkutunneille asti. Ikärajat Pe K-22, La K-24.

Café Metsonkulma
Puutarhakatu 20, 33210 Tampere

Tunnelmallinen kohtaamispaikka ihastuttavan Hämeenpuiston kupeessa.

fi