Näin löydät perille

SIJAINTI JA YHTEYDET

Grand Hotel ja Boutique Hotel sijaitsevat Tornion ydinkeskustassa vastapäätä toisiaan lähellä ravintoloita, kahviloita, liikkeitä ja muita palveluja. Vastaanotto palvelee Boutique Hotel Mustaparrassa osoitteessa Hallituskatu 6. Grand Hotellin pääovet sijaitsevat hotellin sisäpihalla osoitteessa Lukiokatu 8, mutta sisään pääsee helposti myös Hallituskadun puoleisesta sisäänkäynnistä.

Sijaintimme on loistava rajatonta kaupunkilomaa ajatellen, sillä valtakunnan rajalle on matkaa ainoastaan 200 metriä. Alueen suurimmat ostospaikat ovat myös lähellä; Rajalla På Gränsen kauppakeskukseen on matkaa 160 metriä ja Ikea HaparandaTornioon noin kilometri.

Meille on helppo tulla autolla, junalla sekä lentäen. TornioHaparanda Matkakeskus palvelee linja-automatkustajia, jotka tulevat TornioHaparandaan Suomesta tai Ruotsista. Matkakeskuksesta hotelliin on matkaa noin 500 metriä. Matkustajajunat pysähtyvät joko Tornio Itäinen -junapysäkillä tai Kemin rautatieasemalla, josta voi jatkaa matkaa linja-autolla. Lentäen voi saapua Kemi-Tornio lentokentälle tai muille lähikentille Ouluun, Rovaniemelle tai Luulajaan.

PYSÄKÖINTI

Grand ja Boutique Hotellien takapihoilta löytyy asiakaspaikkoja sekä muutamia lämmityspaikkoja, joissa mahdollisuus ladata sähköautoa. Grand Hotellin asiakaspaikat sijaitsevat Lukiokadun puolella aitauksen sisällä. Boutiquen asiakaspaikat sijaitsevat hotellirakennuksen takapihalla.

 

Pysäköinti Tornion keskustassa on ilmaista mutta aikarajoitettua. Arkisin klo 8-18 ja lauantaisin klo 8-14 auton voi pysäköidä keskustan alueella kahdeksi tunniksi.

Lisätietoa keskustan alueen pysäköinnistä löydät Tornion kaupungin sivuilta

fi