Huoneet

Saunallinen Suite
- Grand Hotel

Yhden tai kahden hengen huone

Grand Hotel Mustaparran sviitit ovat hyvällä maulla sisustettuja saunallisia 60m2 huoneita. Huoneiden varustukseen kuuluu parivuode, vuodesohva, TV, minibaari, vedenkeitin, nojatuoli, kirjoituspöytä, tuoli, erillinen wc sekä hiustenkuivaaja. Huoneiden hintaan sisältyy aamiainen.

Presidential Suite
- Grand Hotel

Presidential Suite on ylellinen kahden makuuhuoneen sviitti hotellin ylimmässä kerroksessa. Tilaa huoneessa on hulppeat 120m2. Sviitissä on makuuhuoneiden lisäksi tilava olohuone sohvaryhmällä ja 12 hengen neuvottelutila, näköalasauna sekä erillinen wc. Varustukseen kuuluu lisäksi TV, baaritiski, minibaari, 2 wc, vedenkeitin sekä hiustenkuivaaja. Huoneen hintaan sisältyy aamiainen.

Standard
- Boutique Hotel

Yhden tai kahden hengen huone

Mustaparran tyyliin sisustetun huoneen koko on noin 30 m2. Huoneen varustukseen kuuluu 2*90 cm leveää sänkyä, huonekohtainen ilmastointi, TV, nojatuoli, kirjoituspöytä, tuoli, vedenkeitin, kylpyhuone suihkulla ja hiustenkuivaaja. Jokaisessa standard-huoneessa on lisävuodemahdollisuus. Huonehintoihin sisältyy aamiainen

Äiji-Iisakin kapyysi
- Boutique Hotel

Superior-huone

Mustaparran tarinasta tutulle Äiji-Iisakille omistettu superior-tason huone, joka on kooltaan noin 35 m2. Huoneen varustukseen kuuluu 180 cm leveä jenkkivuode, huonekohtainen ilmastointi, TV, kaksi vuodetuolia, kirjoituspöytä, tuoli, vedenkeitin, kylpyhuone suihkulla ja hiustenkuivaaja. Superior-huoneessa on mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen. Huoneen hintaan sisältyy aamiainen.

Ellan kamari
- Boutique Hotel

Junior sviitti

Ellan kamari on omistettu Ella Forsvikille, joka voitti Iisakki Mustaparran sydämen. Huone on kooltaan noin 50 m2 ja sen varustukseen kuuluu 180 cm leveä jenkkivuode, ranskalainen parveke, huonekohtainen ilmastointi, oleskelutila, sohva, TV, kirjoituspöytä, tuoli, pimennysverhot, vedenkeitin, kylpyhuone kylpyammeella ja hiustenkuivaaja. Huoneeseen on mahdollista saada kaksi lisävuodetta. Huonehintaan sisältyy aamiainen.

Iisakin kajuutta
- Boutique Hotel

Junior sviitti

Mustaparran tarinan päähenkilön junior sviitti on kooltaan noin 50 m2. Huoneen varustukseen kuuluu 180 cm leveä jenkkivuode, ranskalainen parveke, huonekohtainen ilmastointi, oleskelutila, sohva, TV, kirjoituspöytä, tuoli, pimennysverhot, vedenkeitin, kylpyhuone kylpyammeella ja hiustenkuivaaja. Huoneeseen on mahdollista saada kaksi lisävuodetta. Huonehintaan sisältyy aamiainen.

fi