TERVETULOA
GRAND HOTEL MUSTAPARTAAN

Torniossa sijaitsevan Grand Hotel Mustaparran ensimmäisessä vaiheessa vieraiden käytössä on 12 saunallista sviittiä, Ballroom, Lounge Bar sekä hieno 60 hengen auditorio neljännessä kerroksessa. Kaikkien huoneiden tammikalusteet on tehnyt taitava paikallinen puuseppä mittatilaustyönä hotellia varten.

Suurin huoneista on yli 120 neliön presidentin sviitti, jossa on kaksi makuuhuonetta, olohuone, neuvottelupöytä kymmenelle hengelle ja isoja päätöksiä varten saunanlauteille sopii vaikka yrityksen hallitus samalla kertaa. Grand Hotel Tornio Ballroomin pyöreillä pöydillä voi loihtia tyylikkään tilaisuuden noin 200 hengelle kristallikruunujen loisteeseen. Lounge Bar toimii hotelliasukkaiden ja paikallisten viihtyisänä ruokapaikkana sekä olohuoneena. Hotellin vastaanotto sijaitsee Boutique Hotel Mustaparrassa tien toisella puolella osoitteessa Hallituskatu 6.

Hotellin värikäs historia

Grand Hotelin kolmessa vaiheessa rakennetun kokonaisuuden taustalla on värikäs tarina, joka on kolme vuotta pitempi kuin itsenäisen Suomen historia.

Todennäköisesti vuonna 1914 valmistui hotellin vanhin osa, joka oli alun perin punatiilinen venäläisten sotilaiden kasarmirakennus talleineen ja muine oheisrakennuksineen. Kasarmirakennus rakennettiin, kun Venäjä halusi vahvistaa sotilaallista voimaansa myös länsirajallaan ensimmäisen maailmansodan (1914-1918) aattona.

NÄIN LÖYDÄT
PERILLE

TILAT

A HOTEL
WITH HISTORY

fi