TERVETULOA
BOUTIQUE HOTEL MUSTAPARTAAN

Ainutlaatuinen Boutique Hotel Mustaparta on saanut alkunsa Iisakki Mustaparran tarinasta.

Hotellissa on 21 kappaletta 30 neliön standardi huoneita. Yksi 35 neliön superior huone, sekä kaksi kappaletta 50 neliön junior sviittiä.

Hotellin alakerrassa sijaitsee Ravintola Mustaparran Päämaja, jossa aamiaisen lisäksi tarjoillaan myös lounasta ja á la cartea. Hotellissa voi hyvin järjestää myös kokouksia ja juhlatilaisuuksia hotellin ylimmässässä kerroksessa sijaitsevassa Majan Wintissä tai Päämajan yhteydessä olevassa Jungmannin kabinetissa.

 Varatessasi majoituksen suoraan meiltä saat käyttöösi 6 € voucherin, joka on käytettävissä kaikissa ravintoloissamme.

HOTELLI JOLLA ON
TARINA

Ennen veteen piirrettyä rajaa eli Tornionlaaksossa ahkera, mutta köyhä kansa, jolta yläluokka riisti viimeisenkin lantin omiin taskuihinsa. Tätä vääryyttä ja ahneutta vastaan rakensi Iisakki Mustaparta talonpoikineen kauppaporvareiden heiltä kieltämän kannellisen laivan, jolla he purjehtivat Torniosta tervaa Tukholmaan tuoden paluulastina viljaa nälkiintyneelle kansalle. Syyttömän vankilareissun jälkeen lainsuojattomien kunnia puhdistettiin ja Mustaparta nousi valtiopäivämieheksi puolustaen sorrettujen oikeuksia.

Kokonaisuudessaan Iisakki Mustaparran tarinaan voi tutustua Olof Hederydin kirjoittamasta kirjasta Iisakki Mustaparta – Perämeren piraatti. Kirjan on suomentanut Hannu Alatalo.

NÄIN LÖYDÄT
PERILLE

TILAT

fi