TERVETULOA
GRAND HOTEL MUSTAPARTAAN

Torniossa sijaitsevassa historiaa huokuvasta Grand Hotel Mustaparrasta löytyy klassisen kauniita  saunallisia sviittejä. Uusia upeita huoneita ja huoneistoja rakennetaan koko ajan lisää. Kaikkien huoneiden tammikalusteet on valmistanut taitava paikallinen puuseppä mittatilaustyönä hotellia varten.

Juhlien ja tilaisuuksien järjestäjille tarjoamme useita erilaisia tilavaihtoehtoja 1 – 200 hengen tilaisuuksiin. Kysy lisää sales@mustapartahotels.fi

Suurin huoneista on yli 120 neliön presidentin sviitti, jossa on kaksi makuuhuonetta, olohuone, neuvottelupöytä kymmenelle hengelle. Isoja päätöksiä varten saunanlauteille sopii vaikka yrityksen hallitus samalla kertaa.

Ballroomin pyöreillä pöydillä voi loihtia tyylikkään tilaisuuden noin 200 hengelle kristallikruunujen loisteeseen. 

Lounge Bar toimii hotelliasukkaiden ja paikallisten viihtyisänä olohuoneena sekä hotellin vastaanottona. Lounge Bar:n ollessa kiinni Boutique Hotellin vastaanotto palvelee. 

 Varatessasi majoituksen suoraan meiltä saat käyttöösi 6 € voucherin, joka on käytettävissä kaikissa ravintoloissamme.

Hotellin värikäs historia

Grand Hotelin kolmessa vaiheessa rakennetun kokonaisuuden taustalla on värikäs tarina, joka on kolme vuotta pitempi kuin itsenäisen Suomen historia.

Todennäköisesti vuonna 1914 valmistui hotellin vanhin osa, joka oli alun perin punatiilinen venäläisten sotilaiden kasarmirakennus talleineen ja muine oheisrakennuksineen. Kasarmirakennus rakennettiin, kun Venäjä halusi vahvistaa sotilaallista voimaansa myös länsirajallaan ensimmäisen maailmansodan (1914-1918) aattona.

NÄIN LÖYDÄT
PERILLE

TILAT

A HOTEL
WITH HISTORY

fi