RESTAURANTS

Mustaparran Päämaja

Mustaparran Päämaja sijaitsee Boutique Hotel Mustaparrassa. Päämaja on suosittu ruoka- ja seurusteluravintola Tornion ydinkeskustassa. Tarjoilemme arkisin runsaan ja maistuvan lounaan noutopöydästä. Iltaisin tarjolla on á la cartea. Päämaja myös toimii Grand ja Boutique hotellien aamiasravintolana.

 Olemme huomioineet ja suorittaneet tarpeellisia toimenpiteitä vähentääksemme tartuntautien leviämistä. Lounasta myydään myös mukaan otettavaksi.

Grand Lounge

Grand Lounge on viihtyisä ajanviettopaikka Grand hotellin ensimmäisessä kerroksessa.  Tarjolla on mm. maittavia tapaksia, wokkeja, Talon burgertoasteja, herkullisia jälkiruokia, erikoiskahveja, virvokkeita sekä laaja valikoima suosittuja alkoholijuomia. Tilaan on helppo tulla, vaikka kannettavan tietokoneen kanssa työskentelemään ja nautiskelemaan tunnelmallisesta miljööstä napaten samalla vaikka lasin kuplivaa

Muut ravintolamme

Umpitunneli
Hallituskatu 15, Tornio

Hauskanpitoa ja hyvää ruokaa yli 20 vuotta. Tornionjoen rannalla sijaitseva Umppari on yksi Lapin tunnetuimmista menomestoista, jossa lisäksi yksi suomen isoimmista terasseista.
Tutustu lisää!

Pikku-Berliini
Hallituskatu 11, Tornio

Pikku-Berliini on vahvasti saksalaistyylinen pub & Seurusteluravintola, josta löydät kaupungin laajimmat olut- ja viskivalikoimat. Alakerrassa on biljardipöytä. Ikäraja viikonloppuisin K-20.

Punainen Paroni
Hallituskatu 11, Tornio

Punainen Paroni on karaokeravintola sekä yökerho Tornion keskustassa Pikku-Berliinin naapurissa. Punainen Paroni ja Pikku-Berliini tarjoavat viihtyisät kaupunkiterassit Tornion ytimestä.

VPK Nightclub
Itäranta 6, Tornio

Yökerho aikuisempaan makuun, jossa juhlat jatkuvat aina pikkutunneille asti. Ikärajat Pe K-22, La K-24.

en_US
fi en_US