WELCOME TO
GRAND HOTEL MUSTAPARTA

Torniossa sijaitsevasta historiaa huokuvasta Grand Hotel Mustaparrasta löytyy mm. saunallisia sviittejä,  klassisen kauniita chalet-tyylisiä huoneita sekä omalla keittiöllä varustettuja luksushuoneistoja. Uusia upeita huoneita ja huoneistoja rakennetaan koko ajan lisää. Kaikkien huoneiden tammikalusteet on valmistanut taitava paikallinen puuseppä mittatilaustyönä hotellia varten.

Juhlien ja tilaisuukien järjestäjille on useita erilaisia vaihtoehtoja 2 – 200 hengen tilaisuuksiin. Kysy lisää hotel@mustaparta.fi

Suurin huoneista on yli 120 neliön presidentin sviitti, jossa on kaksi makuuhuonetta, olohuone, neuvottelupöytä kymmenelle hengelle. Isoja päätöksiä varten saunanlauteille sopii vaikka yrityksen hallitus samalla kertaa.

Ballroomin pyöreillä pöydillä voi loihtia tyylikkään tilaisuuden noin 200 hengelle kristallikruunujen loisteeseen. Lounge Bar toimii hotelliasukkaiden ja paikallisten viihtyisänä ruokapaikkana sekä olohuoneena. Our reception desk is located across the street at Boutique Hotel Mustaparta – Hallituskatu 6. Hallituskatu 6.

Hotellin värikäs historia

Grand Hotelin kolmessa vaiheessa rakennetun kokonaisuuden taustalla on värikäs tarina, joka on kolme vuotta pitempi kuin itsenäisen Suomen historia.

Todennäköisesti vuonna 1914 valmistui hotellin vanhin osa, joka oli alun perin punatiilinen venäläisten sotilaiden kasarmirakennus talleineen ja muine oheisrakennuksineen. Kasarmirakennus rakennettiin, kun Venäjä halusi vahvistaa sotilaallista voimaansa myös länsirajallaan ensimmäisen maailmansodan (1914-1918) aattona.

HOW TO
FIND US

CONFERENCE

A HOTEL
WITH HISTORY

en_US